Sarajevo - oraşul fără pereche

Sarajevo - oraşul fără pereche

vineri, 9 decembrie 2011

Apel umanitar

O fetita de sase ani, Alexandra, a fost diagnosticata cu Leucemie Acuta Mieloblastica. Pentru a putea sa ne urmareasca si ea blogurile peste cativa ani si pentru a avea posibilitatea cand va fi mare sa vada lumea, asa cum multi dintre noi am avut norocul, trebuie sa treaca printr-o grea incercare, un transplant medular. Costurile acestuia sunt enorme, 50000 de euro. Noi o putem ajuta facandu-i cunoscuta suferinta si donand atat cat poate fiecare dintre noi. Sanatate si numai bine, Alexandra!

Pentru mai multe detalii, intrati pe blogul dedicat ei: http://www.alexandragroza.com/

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere