Sarajevo - oraşul fără pereche

Sarajevo - oraşul fără pereche

miercuri, 20 aprilie 2011

Poza zilei - episodul 1

Aveam ideea asta de ceva vreme dar abia acum trec la fapte. În fiecare zi voi posta câte o fotografie care evident să aibă a face cu tematica blogului pentru a ţine blogul în viaţă şi în perioadele când nu am timp să postez articole mai mari,nu am cea mai bună inspiraţie şi chef sau prefer să scriu la celălalt blog (http://lumeaatreia.blogspot.com/). Încep de astăzi, după care voi face o pauză până luni când voi reveni dintr-o (sunt convins) extraordinară călătorie în Polonia, la Cracovia mai exact. Sărbători fericite tuturor, să vă aducă Iepuraşul cât mai multe oportunităţi de a călători, a vedea lumea şi de a vă împlini spiritual.



O poză de sezon pentru că în sfârşit a venit primăvara şi s-a mai estompat din senzaţia aia sufocantă că totul e cenuşiu în jur. Chiar dacă voi ajunge să locuiesc în cel mai frumos colţ de lume (care o fi ăla?), o să-mi fie teribil de dor de după-amiezile de aprilie în care dădeam buzna în Herăstrău să văd cu ochii mei cum viaţa capătă culoare. Deşi e mult prea populat în weekenduri pentru gusturile mele, există două luni pe an în care pot face abstracţie de orice cocalar cu botul alungit la pantofi şi de orice pensionar fost torţionar: aprilie şi octombrie. (Aprilie 2009, Herăstrău) . Paşte Fericit!

Un comentariu:

  1. Hristos a inviat ! Scuze de off-topic, dar asa te pot gasi :) Am deschis si un forum pe imperatortravel si cineva vrea sa mearga prin Balcani toamna asta. Poti te rog sa te inregistrezi sa-i dai un feedback... Eu n-am mai fost demult prin zona, tu ai info mult mai recente...
    Adresa forumului este:
    http://www.imperatortravel.ro/forum
    si aici am un post cum se intra / inregistreaza / posteaza:
    http://www.imperatortravel.ro/2011/04/bine-ati-venit-la-imperatortravel-acum-si-cu-forum.html
    Multumesc mult si te astept si pe forum :)

    Un Paste fericit si plin de impliniri

    RăspundețiȘtergere